perjantai 13. tammikuuta 2017

Kärsivällisyys koetuksella


Pikkuhiljaa tämän Bloggerin salat alkavat uudelle käyttäjälle avautumaan... Joitakin juttuja tosin saa ihan väsyksiin saakka vääntää saadakseen ruudulle näkymään suunnilleen sen mitä haluaa.
Tuossa äsken lisäsin blogin sivun, tai siis muutin tuon Tuulisen maan RV-arvion omaksi sivukseen. Sen saaminen näkymään oikein vei aikaa melkoisesti. Aina tuli joku virheilmoitus. Tajusin viimein sulkea koko ohjelman ja käynnistin uudestaa ja niin sain sivut lopulta oikein.
No, katosi siitä yksi, elämäni ensimmäinen blogikommentti, mutta siihen oli tyytyminen. Nyt sitten innolla odottelen sitä elämäni toista kommenttia. Tiedä vaikka tulisi.

Siinä ne olla köllöttelevät hyllyssä. Tuo 'Tapani Löfvingin seikkailut' on yksi mieleenpainunut lukukokemus jostain siltä ajalta kun olin alun toisella kymmenellä. 'Paahtoleipäkatastrofi' puolestaan kertoo siitä missä nyt mennään tämän iän kanssa.
Eläinoppi on koulukirjani yhteiskoulun ekaluokalta. Monta tuossakin hyllyssä on sellaista kirjaa, jonka voisi joskus ottaa ainakin kahvipöytään selailtavaksi. Sellaisia ovat ainakin tuo Kuusiston ja Härmän Kustaan murrepakinat ja 'Hauska tutustua', joka kertoo Amerikan suomalaisista... jos oikein muistan.

No, jospa tämä Bloggerin käyttö kohta alkaisi sujumaan. Toivotaan ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti