tiistai 14. helmikuuta 2017

Tiistain päiväkahvit: Lavazza Classico


Pastorin ilonaiheet tässä arkisen elämän syrjässä otetaan usein pienistä hyvistä asioista. Tänään yksi mainitsemisen arvoinen hyvä asia oli uuden kahvipaketin avaaminen. Niin pieni asia!
Muitakin ilonaiheita tässä päivässä on ollut, mutta en niitä käy tähän listaamaan. Jos joku välttämättä haluaa kaiken tietää, niin voin lähettää melko täydellisen listan vaikka sähköpostina.

Vaan menenpä asiaan. On tätä Lavazzan Classicoa tullut ennenkin juotua, mutta en vain muistanut enää sen makua. Edellinen paketti, Yirgacheffe, loppui aamukahviin ja päiväkahvin sain keittää uudesta paketista. Myönnettävä on, että Yirgacheffe oli niin hyvää, että muistamaton ennakkokuva tästä Lavazzasta oli vähän epäröivä. Kun ei muista niin ei muista.

Kun sitten ensimmäistä mukillista maistoin, niin vau! Onhan se vähän hassua, että joku kahvi on enemmän kuin vain kahvia ja se, että sen maistaminen nostattaa päivän uusiin sfääreihin.

Kuva kertoo enimmän osan kaikesta oleellisesta: traditional, balanced ja chocolaty ja Italia. Maistelehan noita sanoja! - Eikö maistukin hyvälle kahville?

Kahvin laadusta minusta kertoo sekin, että vaikka toinen mukillinen ehti jäähtyä ihan kylmäksi pitkän puhelun aikana, niin sittenkin se oli niin hyvää, että en heittänyt sitä pois, vaan join kylmänä ja mustana.

Tämä on nyt vakava suositus: Jos näet Lavazzan Classicoa myynnissä kaupassa niin osta. Itse ostin tämän ulkomailla käydessäni. Siis Haaparannasta. Se on mukava ulkomaanmatkan kohde, kun reissulta ehtii aina kotiin omaan sänkyyn yöksi.

Kurkista tästä Lavazzan kalenteria. Tältä kalenterisivulta vasemmasta reunasta, siitä kolmen pikkuviivan kautta pääset selaamaan koko kalenteria... Mahtavat ja paljon puhuvat kuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti